SELECTEAZĂ PACHETUL IDEAL

CPU
RAM
SPAŢIU DISK
TRAFIC LUNAR
PREŢ
/lună

DE CE QUALTECH.RO?

Toate serverele VDS sunt găzduite numai pe configuraţii Intel Xeon HEXA Core cu RAM DDR3 1333MHz şi cu stocare SDD premium în RAID-10. Toate serverele beneficiază de conexiune Gigabit, protecţie anti-DDoS Voxility 1TBps, backup gratuit şi panou de control SolusVM.

PROTECŢIE ANTI-DDOS

Serverele beneficiază de protecţie anti-DDoS Voxility 1TBps fără costuri suplimentare.

UPTIME GARANTAT 99,99%

Folosim servere premium colocate într-o infrastructură solidă protejate non-stop.

SUPORT TEHNIC

Suportul nostru, calificat în acest domeniu, vă stă la dispoziţie 24/7/365.

FACILITĂŢI INCLUSE

Nu te-am convins încă să cumperi un server VDS de la compania noastră? Mai jos îţi prezentăm alte facilităţi de care serverele VDS găzduite la noi beneficiază!

  • OS LINUX & WINDOWS

    Odată logat în panoul de control SolusVM puteţi instala pe serverul VDS atât OS-uri Linux (Debian, CentOS ş Ubuntu) cât şi Windows (Windows Server 2016).

  • PROTECŢIE ANTI-DDOS

    Serverele sunt protejate non-stop de protecţia anti-DDoS Voxiltiy 1TBps care funcţionează anycast care blochează orice tip de atacDDoS, indiferent de network layer.

  • RESURSE DEDICATE

    Toate resursele alocate serverului VDS sunt dedicate. Astfel, serverul VDS nu depinde de resursele altor servere.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În cazul în care nu găseşti răspunsul la întrebarea ta aici, te rugăm să ne contactezi printr-un ticket pe site.

VDS-ul (Virtual Dedicated Server) este, în general un server VPS, mai rapid, mai flexibil şi cu o capacitate mai mare de stocare. Fiecare VDS este independent şi nu este influenţat de alte VDS-uri sau VPS-uri. Un VDS este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-şi înceapă un proiect.

Desigur, acestea se cumpără printr-un ticket pe site, preţul unei adrese IPv4 fiind de 1EURO. De asemenea, la cererea clientului, putem seta rDNS-uri (Reverse DNS) pe toate adresele IPv4 alocate serverului VDS.

Protecţia anti-DDoS de care beneficiază serverele VDS poate bloca orice tip de atac printre care şi: UDP & TCP Flood, ICMP Flood, SYN Flood, Game Servers Flood, TeamSpeak Servers Flood, Botnets, RAW Flood, DNS Amplification, etc.